Over ons
Kopie van Koffie herstel

Over Koffieherstel.nl

8 Jaar geleden is het voor mij allemaal begonnen. Ik kreeg met toeval een Jura J9.1 die defect was. Ik ben altijd al een persoon geweest die bezig was met apparaten en probeerde dan ook altijd alles te repareren als er maar een stekker aan zat. Zo ook met deze Jura J9! Met deze machine is het dan ook allemaal ontstaan. Tijdens het repareren zag ik de mooie techniek die word gebruikt en is het mij gelukt deze machine weer tot leven te wekken. Ik gebruik deze machine tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier. Hij heeft dan ook al inmiddels meer dan 32 duizend koppen koffie gezet. Als er mensen in mijn omgeving problemen hadden met hun machine bood ik dan ook meteen mijn hulp aan. En zo kwamen er nog meer machines mijn kant op zoals Delonghi , Philips, Siemens, Saeco, Bosch en Miele. Na 8 jaar te hebben mogen werken aan deze machines zei mijn vader tegen mij waarom maak je hier niet gewoon je werk van? Dit heeft mij doen nadenken en ik dacht: " ja waarom ook niet!" En zo is koffie herstel ontstaan! 

Waarom kiezen voor koffieherstel.nl

  • Duidelijke afspraken en persoonlijk contact

  • Alleen originele en/of hoogwaardige premium onderdelen.

  • Eerlijkheid en transparantie wanneer een machine niet meer rendabel is voor reparatie.

  • Bereikbaar via social media, telefoon of email.

  • 2 maanden garantie op de reparatie.

Bekend met diverse merken

Bekend met diverse merken volautomaten. 

hogere kwaliteit

Koffieherstel streeft naar een steeds betere en hogere kwaliteit. 

Netwerk van Experts

Aangesloten bij een netwerk van experts welke bereid zijn hulp te bieden bij complexe problemen . 

Het juiste advies

Wilt u een machine aanschaffen welke moet voldoen aan uw behoefte? Koffieherstel kan samen met u opzoek naar de juiste machine. 

Hulp nodig?

Doet uw machine niets meer? U kunt mij bellen voor hulp, ik ben ik bereikbaar voor vragen. 

100% tevredenheid

Mijn doel is een tevreden klant, maar ook ik ben een mens ik doe mijn best! 

1+
machines gerepareerd
1+
Geregistreerde klanten
1+
Nieuwe projecten
1+
Jaar ervaring

Wat klanten zeggen

Ook voor halfautomaten schroomt koffieherstel niet. Mijn Sage barista express begon spontaan te lekken uit verschillende hoeken en gaten. Na een kort telefonisch gesprek een afspraak kunnen maken. Gelijk een leen apparaat meegekregen en elke dag een foto met opmerking / status.

Top service!!

Ferry Bottenheft Tiel
We hebben een mooie refurbished Jura koffieautomaat gekocht nadat herstel van ons oude apparaat niet meer mogelijk bleek. De service is uitstekend, evenals de communicatie over reparatie (laten zien) en leveringstijden van onderdelen. Een vriendelijke eigenaar met hart voor zijn vak. De koffie (bijgeleverd) is een aanrader voor de echte liefhebber.
Marjan Hengeveld Tiel

Ik had problemen met de aan/uit knop van Delonghi Dinamica en heb het apparaat gebracht bij Erwin van Koffieherstel. Direct een leen koffie machine mee gekregen. Het probleem is snel opgelost en de klantvriendelijkheid en service staat bij Erwin in een hoog vaandel. Ook de communicate en terugkoppeling was top! Erwin dankjewel!!!!

Rita van Kruijsbergen Tiel